Imprezy okolicznościowe

Menu weselne

Przykładowe menu

Menu 1 – 130 zł/osoba

 

Zupa
– rosół

Danie Główne
– kotlet schabowy w panierce
– kotlet z piersi kurczaka
– karkówka w sosie z kluskami śląskimi
– ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem
– bukiet surówek

Zimne Zakąski
– galareta drobiowa z czerwoną papryką
– półmiski serów i wędlin
– śledź po wiejsku i kaszubsku
– sałatka gyros
– sałatka warzywna
– chleb

Dania Ciepłe
– pieróg z barszczem
– bigos staropolski
– żurek podawany w kociołku
– kawa i herbata

Napoje
0,5 L – SOK POMARAŃCZOWY / JABŁKOWY
0,5 L – WODA MINERALNA GAZOWANA
0,5 L – PEPSI / COCA-COLA

CHLEB WESELNY, WINO MUSUJĄCE NA PRZYWITANIE, CZERWONY DYWAN NA WEJŚCIU W W/W CENIE

CIASTA, DEKORACJA SALI, MUZYKA I ALKOHOL WYSOKOPROCENTOWY WE WŁASNYM ZAKRESIE

MOŻLIWOŚĆ ZAMÓWIENIA
Stół Wiejski – 700 ZŁ
– wędzok ustrzycki, salceson szefa, chleb wiejski, ogórek i smalec, szynka chałka, pasztet, kiełbasa sudecka, karczek pieczony, schab rolowany

Pieczony prosiak – 1500 ZŁ

Menu 2 – 150 zł/osoba

 

Zupa
– rosół

Danie Główne
– de volaille
– kotlet schabowy
– karkówka w sosie z kluskami śląskimi
– ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem
– ziemniaki pieczone
– bukiet surówek

Zimne Zakąski
– sałatka z tuńczyka
– półmiski wędlin i serów
– galareta drobiowa
– śledź po wiejsku i kaszubsku
– sałatka gyros
– smalec z ogórkiem
– chleb

Dania Ciepłe
– krokiet z barszczem
– zupa gulaszowa oraz żurek podawane w kociołkach
– udka z kurczaka w dwóch odsłonach ( na ostro i ziołowo-czosnkowo )
– kawa i herbata

Napoje
0,7 L – SOK POMARAŃCZOWY / JABŁKOWY
0,7 L – WODA MINERALNA GAZOWANA
0,7 L – PEPSI / COCA-COLA

CHLEB WESELNY, WINO MUSUJĄCE NA PRZYWITANIE, CZERWONY DYWAN W W/W CENIE

CIASTA, DEKORACJA SALI, MUZYKA I ALKOHOL WYSOKOPROCENTOWY WE WŁASNYM ZAKRESIE

MOŻLIWOŚĆ ZAMÓWIENIA
Stół Wiejski – 700 ZŁ
– wędzok ustrzycki, salceson szefa, chleb wiejski, ogórek i smalec, szynka chałka, pasztet, kiełbasa sudecka, karczek pieczony, schab rolowany

Pieczony prosiak – 1500 ZŁ

Menu 3 – 180 zł/osoba

 

Zupa
– rosół

Danie Główne
– karkówka w sosie z kluskami
– pierś kurczaka nadziewana mozzarellą i tymiankiem
– zrazy schabowe w sosie
– ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem
– ziemniaki opiekane
– bukiet surówek
– warzywa na parze

Zimne Zakąski
– galareta drobiowa
– śledź po wiejsku i kaszubsku
– półmiski serów i wędlin
– sałatka warzywna
– sałatka gyros
– sałatka ryżowa z tuńczykiem
– chleb

Dania Ciepłe
– gulaszowa i flaczki podawane w kociołku
– krokiet z barszczem
– świeżonka z cebulą wraz z pieczonymi ziemniakami

Napoje
0,7 L – SOK POMARAŃCZOWY / JABŁKOWY
0,7 L – WODA MINERALNA GAZOWANA
0,7 L – PEPSI / COCA-COLA

CHLEB WESELNY, WINO MUSUJĄCE NA PRZYWITANIE, CZERWONY DYWAN NA WEJŚCIU W W/W CENIE

CIASTA, DEKORACJA SALI, MUZYKA I ALKOHOL WYSOKOPROCENTOWY WE WŁASNYM ZAKRESIE

Stół Wiejski w cenie
– wędzok ustrzycki, salceson szefa, chleb wiejski, ogórek i smalec, szynka chałka, pasztet, kiełbasa sudecka, karczek pieczony, schab rolowany

Pieczony prosiak – 1500 zł